24 آبان 1394 - 9:23
شناسه خبر: 3400
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی ایران
سالانه صد میلیون تن مواد اولیه غذایی در ایران تولید می شود
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی ایران؛ شرایط کشور به لحاظ تولید مواد اولیه غذایی در حوزه های دریایی، کشاورزی و دامی را مطلوب خواند و آمار سالانه تولید مواد اولیه غذایی کشور را بیش از 100 میلیون تن اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایانا،هدایت حسینی اظهار داشت ؛ بر اساس آمار، حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بیش از 2 میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می برند که این امر خود دلیلی بر توجه ویژه به بحث غذا و افزایش کیفیت مواد غذایی دارد.
حسینی ادامه داد: در ایران حدود 50 میلیون هکتار زمین زراعی مناسب وجود دارد که 20 میلیون هکتار از آن زیرکشت است. از سوی دیگر فرآوری مواد اولیه غذایی را یکی از نواقص اصلی صنایع غذایی کشور معرفی کرد و گفت: فرآوری درست و مناسب موجب افزایش ارزش ماده غذایی و کاهش ضایعات آن و در نهایت بالارفتن ارزش افزوده می شود.
وی با بیان اینکه فرآوری مواد غذایی و سالم سازی آن از مهمترین وظایف متخصصان صنایع غذایی است، اضافه کرد: امروز مردم به سلامت ماده غذایی اهمیت ویژه ای می دهند و این فرصت خوبی را برای تولید غذای سالم و با کیفیت ایجاد کرده است.
حسینی ادامه داد: تولید مواد غذایی با کیفیت و سودمند تنها توسط یک حوزه صورت نخواهد گرفت بلکه زنجیره ای از مرحله تولید، حمل و نقل، شرایط نگهداری، افزایش کیفیت و فرآوری را شامل می شود و لازمه اصلی آن تأمین اصول فنی و بهداشتی است.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر الگوی زندگی مردم و کم تحرک شدن آنها، تولید غذاهای فراسودمند در دستورکار بیشتر کشورها قرار گرفته است؛ غذاهایی که در عین حفظ طعم، رنگ و بوی قابل قبول از ارزش غذایی بالا و سلامت کامل برخوردار باشند و همچنین باعث ارتقای سلامت مصرف کننده شوند.
وی با بیان اینکه در کشور حدود 12 هزار واحد تولیدکننده مواد غذایی وجود دارد، تصریح کرد: در حوزه تولید مواد غذایی و صنایع غذایی نیازمند حضور فعال متخصصان این عرصه در محورهای گوناگون مانند نگاه سلامت محور به مواد غذایی، نوآوری در تولید و علم محور شدن در حوزه صنایع غذایی هستیم.